Palvelut

Luotettava ja kokenut remonttikumppani

Duorakenne on luotettava ja kokenut remonttikumppani saneeraukseesi. Olemme toteuttaneet 1990-luvulta lähtien lukuisia huoneistosaneerauksia Helsingin kantakaupungin arvotaloissa erinomaisella menestyksellä. Lähtökohtaisesti hyvän ja onnistuneen asuntoremontin teettäminen on yksinkertaista – kannattaa palkata asiaan perehtynyt ja kokenut tekijä, jolla on hyvät referenssit ja selkeä palvelukonsepti.

Oikea palvelukonsepti, niin asunnon arvokin nousee

Duorakenteen palvelukonsepti on sinulle oikea, kun kyseessä on mittava kokonaisvaltainen asunnon saneeraus/muutos,  jossa asiakas haluaa hyvän lopputuloksen lisäksi aidosti asunnon arvonkin nousevan. Bonuksena voit nauttia aikataulussa edistyvästä ammattilaisten työstä, omaa arvokasta aikaasi säästäen. Pitkässä juoksussa tämä on todennäköisesti myös asiakkaan kannalta kokonaistaloudellisesti paras ratkaisu.

Suunnittelu on puolet työstä

Suunnittelu on monessa työssä puolet työstä, niin myös remontoinnissa. Kokemuksemme asunnon arvoa nostavan remontin käytännön toteutuksista ja Helsingin kantakaupungin asettamista haasteista (esim. logistiikka, jätteenkäsittely, naapurit yms.) remontin toteutukselle, ovat erityisosaamistamme. Eri aikakauden taloyhtiöissä on omat erityispiirteensä, jotka usein aiheuttavat käytännön toteutuksiin omia haasteita.  Nämä tulee huomioida jo suunnitteluvaiheessa.

Aikataulu ja budjetti pitää

Aikataulun ja budjetin pitävyys ovat aina remontoinnin suurimpia kulmakiviä. Kaikkiin näihin asioihin kiinnitämme erityisesti huomiota. Me tarjoamme palvelua, joka helpottaa koko projektin toteutusta kaikkien osapuolten näkökulmasta. Teemme töitä helpottaaksemme asiakkaamme elämää, ei päinvastoin.

Palvelulupauksemme – laatua ja ammattitaitoa

Palvelumme on tarkoitettu asiakkaille, jotka arvostavat laatua ja ammattitaitoa. Helppous ja sovitussa pysyminen ovat asioita, joita asiakkaamme arvostavat. Projektinjohto ja -hallinta tulee mielestämme hoitaa niin, että ”langat pysyvät yksissä käsissä” alusta loppuun.

Kun haluat toteuttaa omistamaasi huoneistoon laadukkaan ja arvoa nostavan remontin, kannattaa kysyä palvelustamme. Ota luottamuksella yhteyttä, niin tehdään sinunkin asunnostasi yksi kantakaupungin upeimmista.